One-to-one coaching      


Ki vagy Te?

Vezető, tulajdonos, üzletember, apa, társ, férj, barát. Egyedi vagy és megismételhetetlen és igen, teljesen normális, hogy vannak periódusok, amikor nem jön azonnal a válasz, nem tudod, hogy merre tovább.

Ez teljesen rendben van. Ebben a periódusban ér segítséget kérni és azért vannak a támogató szakemberek, hogy átbillentsenek ezeken a pillanatnyi pause állapoton. Tudom, hogy talán a legutolsó megoldás egy coach felkeresése, de jobb később, mint soha, így mindenképpen örülök, hogy az oldalamra találtál.

Hidd el, a lépéseket csak Te teheted meg, a döntéseket te hozhatod meg és az a kérdés, hogy ér-e annyit az életed, hogy időben lépj és elindulj a változás, változtatás útján.

Hogy miért Én?

Küldetés tudatom, szakmai tapasztalatom és beleérző képességem olykor olyan dolgokat is megsúg, amelyekre nehéz racionális választ adni. Folyamatosan fejlesztem magam, képzésekre, mentor coachingra és szupervízióba járok, hogy minél magasabb szinten tudjalak támogatni.

Ahogyan Te is dolgozol magadon és magadért, úgy én is megteszem mindezt és a végeredmény egy olyan folyamat, amely során elkerülhetetlen a transzformáció.

A bizalommal teli légkör megteremtése és a nyílt kommunikáció sikeremnek egyik kulcsa. A másik az aktív hallgatás, miközben gondolkodsz, hagyom, hogy felszínre jöjjenek a gondolataid. A tudatosság létrehozása, a tanulás és haladás mérése tovább segít téged az utadon, amelyben szintén támogatlak.

A természetesség híve vagyok. Az álarcot, mázat, felszínességet, a külcsínt egy támogató folyamatban szükséges félretenni. Légy Önmagad, mert ezzel dolgozunk, ebből dolgozunk, és ez hozhatja meg a várva várt eredményt. Sokszor nem könnyű, sokszor fájdalmas, sokszor örömteli, de megéri!

Mit várhatsz tőlem?

A Nemzetközi Coaching Szövetség által meghatározott kompetenciák mentén dolgozom, betartva az Etikai kódexet és Etikai normákat.
https://www.coachfederation.hu/etikai-kodex

  • Bizalmat
  • Értő figyelmet
  • A hallgatás művészetét
  • A tudatosítás elősegítését
  • Professzionális magatartást
  • Titoktartást és személyes adataidnak védelmét
  • Folyamatos fejlődést
  • Online találkozókat elsősorban (kivételes esetekben előre egyeztetve személyes találkozó is lehetséges)

A közös munka hossza attól függ, hogy milyen jellegű támogatásra van szükség és milyen gyakorisággal. Ezt a folyamat elején átbeszéljük és megtaláljuk a személyre szabott megoldást.

Coachként úgy érzem, hogy el kell mondanom azt is, amit biztosan nem várhatsz majd tőlem.

Ne várd, hogy villámcsapásként egy alkalommal minden kérdésedre választ kapsz.

Amennyiben témád túlmutat a coach kompetenciámon, megtaláljuk a számodra megfelelő szakembert.

Coachként nem vezetek pszichológiai ülést, vagy pszichoterápiás foglalkozást, hiszen nem vagyok sem pszichológus, sem terapeuta.

A tanácsadás egy érzékeny terület, hiszen elsősorban coach vagyok, aki nem ad(hat) tanácsot. Amennyiben mégis szükséged lenne tanácsokra, azt az ülés előtt, közben pontosítjuk, hogy mi az, ami már nem a coaching eszközeit használva, hanem tanácsadói segítséggel tud támogatást nyújtani számodra.

A szakértő leginkább Te vagy a saját területeden, így a szakértői oldalt meghagyom neked.

Hogyan képzelj el egy folyamatot?

Hívj fel a +3630/423-80-12 számon vagy írj a whoelsecoaching@gmail.com címre és felveszem veled a kapcsolatot.

Nulladik találkozásként jelen helyzetben ingyenes online találkozót javaslok, 30-60 percben. Ekkor el tudjuk dönteni, hogy tudunk-e közösen dolgozni a hozott témádon. Így nekem és neked is lehetőséged nyílik dönteni, hogy felelőséggel és a meghatározott alkalom erejéig elkötelezetten bele tudunk vágni a munkába.