One-to-one coaching      


Ki vagy Te?

Igen, Hozzád szólok drága vezető, tulajdonos, üzletember, apa, társ, férj, barát. Egyedi vagy és megismételhetetlen és igen, teljesen normális, hogy vannak periódusok, amikor nem jön azonnal a válasz, nem tudod, hogy merre tovább…

Ez teljesen rendben van. Itt vagyok, mert megakadtál, megtorpantál és tudod, hogy a következő lépésedben én tudlak majd támogatni téged. Ha hiszed és tudod, akkor kérlek, hogy vesd le az álarcod és úgy fordulj felém. Az időnk véges és nem segíthetünk mindig mindenkinek. Ez velem sincsen másképpen. Limitáltan tudom a támogató energiámat hasznosítani, ami azonban csak akkor működhet, ha Te is nyitottan és Önvalóddal fordulsz hozzám.

Gondold át, hogy mit szeretnél elérni, mire van szükséged, miben tudnálak segíteni. Ha ez megvan, akkor beszélgessünk. Ha csak keresed a szavakat, de gondolatok szintjén körvonalazódott, akkor is beszélgessünk, a hagymahéjak alatt ott lapul a megoldás. És tudom, hogy képes vagy rá!

Miért Én?

Amióta az eszemet tudom, az ellenkező nemmel kifejezetten jó, mély és baráti kapcsolatok kialakítására voltak példák. Egymás iránti tisztelet és őszinteség jellemezte, már a kezdetekkor. A bizalom szinte azonnal kialakult, sosem volt tudatos, olyan ez így visszatekintve, hogy az a küldetésem, hogy férfiakat, üzletembereket, tulajdonosokat, vezetőket támogassak és kísérjek nehezebb, vagy kihívásokkal teli időszakaikban a további sikereik elérése érdekében.

Imádok beszélgetni, szeretem az embereket, érdekelnek a különböző vélemények, más meglátások és mi lehet annál érdekesebb, mint, amikor női és férfi meglátások, vélemények találkoznak és keresik a win-win megoldásokat.

Ne lepődj meg, ha túl őszinte reakciókat kapsz tőlem. A direkt kommunikáció a jellemem része. Ezzel sokan nem tudnak mit kezdeni. Ha esetleg te is közéjük tartozol, akkor lehet, hogy nem én leszek a megfelelő támogató ember. E nélkül azonban a bizalom nehezen lenne kialakítható, ami nélkül viszont a folyamat sem működik. Az intuícióm mindig súg nekem, és amit meghallok, arra rá is fogok kérdezni gondolkodás nélkül.

A természetesség híve vagyok. Az álarcot, mázat, felszínességet, a külcsínt egy támogató folyamatban sem tudom elfogadni. Légy önazonos, önmagad, mert ezzel dolgozunk, ebből dolgozunk, és ha ez nem igazi, akkor nem lesz eredmény. Persze, az eredmény mindkettőnk számára mást jelenthet, ezért a folyamat elején ezeket is tisztázzuk.

Sokan mondják rám, hogy katonás vagyok. Egy ideig zavart és bántott, mostanra sokkal inkább tartom erénynek. Ugyanis meghatározott értékrend és keretrendszer mentén élek és dolgozom, amely áthatja az egész lényem, ami szintén segít eme tehetségem kibontakoztatásában és a Te támogatásodban.

Mit várhatsz tőlem?

A Nemzetközi Coaching Szövetség által meghatározott kompetenciák mentén dolgozom, betartva az Etikai kódexet és Etikai normákat.
https://www.coachfederation.hu/etikai-kodex

 • Professzionális magatartást
 • Titoktartást és személyes adataidnak védelmét
 • Folyamatos fejlődést

Egy időszakban egyszerre 5 folyamatban tudok maximálisan jelen lenni, így azt a prémium támogatást nyújtani, amire az adott szituációban szükség van. Ez az oka annak, hogy limitáltan tudsz velem dolgozni, mert a maximumot szeretném kihozni belőled és azt csak így tudom megtenni. Ha esetleg olyan időszakban jelentkezel, amikor még mind az öt folyamat zajlik, akkor szívesen ajánlok másik kollégát, vagy ha úgy érzed, hogy érdemes várnod, akkor előre egyeztetjük a közös munkánk kezdetét. A közös munka hossza attól függ, hogy milyen jellegű támogatásra van szükség és milyen gyakorisággal.

Mi az, amit biztosan ne várj!

Ne várj orvosi kezelést, hiszen nem vagyok orvos.

Ne várj pszichológiai ülést, vagy pszichoterápiás foglalkozást, hiszen nem vagyok sem pszichológus, sem pszichiáter. Amennyiben kiderülne, hogy inkább ilyen jellegű támogatásra lenne szükséged, akkor szeretettel javaslok neked szakembert.

Ne várj tanácsadást, hiszen elsősorban coach vagyok, aki nem ad tanácsot. Amennyiben mégis szükséged lenne tanácsokra, azt az ülés előtt, közben pontosítjuk, hogy mi az, ami már nem a coaching eszközeit használva, hanem tanácsadói segítséggel tud támogatást nyújtani számodra.

Ne várj mentoringot, hiszen a szakértő leginkább te vagy a saját területeden. :)

Biztosan ne várj szexuális szolgáltatást. Kizárólag coach szakmai támogatásról van szó, amely valamely dilemmádban, adott témádban hozzásegíthet az elmozduláshoz, a lehető legjobb eredmény elérése érdekében.

Hogyan képzelj el egy folyamatot?

Miután érzed, hogy coaching jellegű támogatásra van szükséged, és rám találtál, akkor írj vagy hívj bátran.

Nulladik találkozásként egy személyes találkozót javaslok, 60-90 percben. Ekkor el tudjuk dönteni, hogy tudunk-e közösen dolgozni a hozott témádon. Így nekem és neked is lehetőséged nyílik dönteni, hogy felelőséggel bele tudunk-e vágni a munkába.

 • Ennek a 60 percnek a díja 50.000 Ft, amit azonban jótékonysági célra ajánlok fel a Heim Pál Gyermekkórháznak.

Amennyiben mindketten úgy döntünk, hogy folytatjuk a közös munkát, akkor megkötjük a Coaching megállapodást, amelyben rögzítjük a részleteket, feltételeket, és pontosítjuk a még kérdéses pontokat.

 • Ekkor kérek tőled egy orvosi igazolást, hogy nem állsz semmilyen egészségügyi kezelés alatt, amely befolyásolhatja a közös munkánkat és a haladásodat.

Ezt követően a megállapodásban rögzített feltételek mentén haladva kísérlek az utadon a coaching eszközeit és legjobb tudásomat használva.
Az ülések 60 percesek és lehetséges online illetve személyes formában is, amelynek szolgáltatási díja egyénre szabott és előre egyeztetett árajánlaton alapul.

Mennyire vagy elkötelezett a tenni akarás iránt?

1-5-ig terjedő skálán jegyezd fel magadnak, hogy lásd, mennyire vagy elkötelezett a közös munka iránt.

 • Megoldásra váró helyzet sürgősségével kapcsolatban
 • Fókuszáltságban
 • Őszinteségben
 • Tiszteletben
 • Pontosságban
 • A Coaching megállapodásban foglaltak betartásával kapcsolatosan
 • A folyamat kapcsán létrejövő felelősségvállalásban az eredményed érdekében

38-40: Maximálisan elkötelezett
35-37: Elkötelezett
31-34: Vannak még kételyek
27-30: Egyelőre nem kérek támogatást